Plata si Transport

Curier rapid:
Expedierea comenzilor efectuate inainte de ora 08 se face in aceiasi zi lucratoare.
Expedierea comenzilor efectuate dupa ora 08 se face in limita posibilitatilor in aceiasi zi lucratoare, cel tarziu urmatoarea zi lucratoare.
Expedierea comenzilor efectuate dupa ora 16 se face in urmatoarea zi lucratoare

Posta Romana:
Expedierea comenzilor se face in urmatoarele 1-2 zile lucratoare. Posta romana garanteaza livrearea produselor in 5 zile lucratoare.

 Transport:

  • Posta romana: aproximativ 8 lei pentru primul kg
  • FanCourier 16 lei pentru primul kg *
  • DHL Express EU: 75 lei pentru primul kg

* nota: tarifele fan courier sunt valabile pentru localitatile deservite fara a taxa kilometrii exteriori parcursi. Lista completa o aveti aici

Modalitati plata:

  • ramburs (platiti la primirea coletului). Comison ramburs: 6 lei fix pentru Fan courier, respectiv 2.5 lei + 2.2 lei % pentru Posta Romana
  • in avans prin transfer bancar
  • cash la ridicarea produsului direct din Brasov
  • paypal: comision zero la plata paypal. Plus, tranzactia dvs este asigurata

 

INTERNATIONAL ORDERS:

We ship internationally. You can contact us regarding the shipping options for your country.

 

Returul produselor

Ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI:
 Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si foliile de protectie (acestea nu pot fi reaplicate), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).
Produsul se va returna prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
 - Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
 - Produse aduse pe comenzi speciale

3. Se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. De exemplu pentru produsele carora le-au fost inlaturate foliile de protectie, chiar daca acestea au fost reaplicate ulterior, se percepe o taxa de 10% din pretul produsului.  Daca produsul arata exact cum a fost din cutie, veti primi integral banii inapoi pe produsul cumparat.

Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

In cazul produselor achizitionate de la sediul firmei sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), termenul este de 5 zile calendaristice. In anumite cazuri, se pot accepta retururi peste cele 5 zile, insa cu penalitati cuprinse intre 10% si 25% din valoarea produsului returnat.
Produsele se vor returna in maxim 5 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 10 de zile de la primirea returului. Returnarea baniilor se face prin banca.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 449/2003.

Pentru achizitiile de la sediu sau pentru cele pe persoana juridica, indiferent de metoda de livrare, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, depasirea termenului de returnare, neindeplinirea conditiilor de returnare sau neacceptarea penalizarilor.

Pentru orice alte detalii suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.